Міні товщиномір , тестер покриттів , шару фарби EM2271

Снято с продажи
Портативний тестер товщини шару лакофарбових покриттів модель EM2271 .

Міні товщиномір, тестер покриттів, шару фарби використовується для виявлення товщини немагнітних шарів фарби, лаку, шпаклівки та інших діелектриків на поверхнях з магнітного і немагнітного металу.
Для використання тестера потрібно спочатку встановити в бокс для елемента живлення батарейку типорозміру CR2032 (входить в комплект поставки). Для цього потрібно: повернути кришку боксу за годинниковою стрілкою, зняти кришку, встановити елемент живлення «мінусом» вниз, утримуючи елемент живлення, вставити вусики кришки в пази на корпусі і повернути кришку проти годинникової стрілки до закриття. Після цього прилад готовий до використання.
Включення тестера здійснюється натисканням кнопки TEST. Виключення - натисканням і утримуванням протягом однієї секунди кнопки TEST. Також кнопка TEST скидає значення попереднього виміру.
Кнопка UNIT використовується для вибору одиниць виміру. Після включення приладу, за замовчуванням, включені міліметри. Якщо одного разу натиснути UNIT на дисплеї відобразиться піктограма mil. Міл (англ. Mil, скор. Від mille - тисячна частка) - одиниця виміру відстані в англійській системі заходів, що дорівнює 1/1000 дюйма. Кордон вимірювання 0 - 2 мм або 0 - 80 мил, точність 2%. Виробник гарантує точність при температурі 23 ° C ± 5 ° C і вологості не більше 75%.
Для, безпосередньо, вимірювання потрібно: включити тестер на відстані не менше 20 см від вимірюваного об'єкта, дочекатися появи піктограми готовності вимірювання, за потребою, змінити одиниці вимірювання, щільно приставити чутливий елемент тестера до поверхні (по можливості, перпендикулярно до поверхні), отримати результат виміру. У готовому результаті вимірювання, за потребою, можна змінити одиниці вимірювання і результат відобразиться в інших одиницях.
Тестер оснащений шнурком на зап'ясті для зручності перенесення.
Якщо елемент живлення буде мати критично низький заряд, то на дисплеї тестера буде відображатися піктограма розряду батареї.
Коли показання товщиноміра EM2271 почнуть викликати сумнів або в разі зміни матеріалу підстави вимірюваної поверхні потрібно буде провести калібрування. Для цього в комплекті поставки передбачено п'ять калібрувальних пластин товщиною 0.1 мм, 0.25 мм, 0.5 мм, 1 мм і 2 мм і алюмінієва пластина в якості підкладки.
Для входу в режим калібрування необхідно при вимкненому приладі і утримуваної натиснутою кнопкою UNIT натиснути на кнопку TEST. На дисплеї з'явиться напис CAL і тестер буде знаходиться в режимі калібрування. Калібрування потрібно робити також після тривалих періодів простою приладу.

Характеристики:

модель: EM2271;
кордони вимірювання: 0 - 2 мм або 0 - 80 мил;
точність: 2%;
крок: 0,1 мм або 1 мил;
елемент живлення: батарейка типорозміру CR2032 з напругою 3 В;
розміри: 69 х 38 х 20 мм;
вага комплекту: 60 м

Комплект поставки:

  • міні товщиномір, тестер покриттів, шару фарби;
  • посібник користувача англійською мовою;
  • Алюмінієва основа для калібрування;
  • Калібрувальні пластини 0.1, 0.25, 0.5, 1.0, 2.0 мм;
  • елемент живлення типорозміру CR2032.
Країна-виробник товару Китай
Тип Товщиномір фарби
Підсвічування Дисплей
Робоча напруга АКБ Батарея CR 2032 3 В
Додаткові характеристики кордони вимірювання : 0 - 2 мм або 0 - 80 мил ;
точність : 2 % ;
крок : 0,1 мм або 1 мил ;
розміри : 69 х 38 х 20 мм ;
вага : 60 г
Колір Синій
Гарантія кордони вимірювання : 0 - 2 мм або 0 - 80 мил ;
точність : 2 % ;
крок : 0,1 мм або 1 мил ;
розміри : 69 х 38 х 20 мм ;
вага : 60 г
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.