Счетчик электроэнергии однофазный 220В 45А DIN, DDS238-1

400.00грн.
В наявності
Тарифний лічильник модель DDS238-1 призначений для підрахунку споживаної електроенергії в однофазних мережах змінного струму .

Лічильник DDS238-1 є аналого-цифровий пристрій, яке, проводить підрахунок споживаної електроенергії в однофазних мережах змінного струму.
Лічильник під впливом прикладеної напруги і струму, перетворює потужність в аналоговий сигнал. Далі лічильник перетворює аналоговий сигнал в частоту проходження імпульсів. Кількість імпульсів перераховується на кількість спожитої електроенергії, значення якої виводиться на дисплей.
Змінний струм за допомогою вторинного джерела живлення перетвориться до величини необхідної для живлення всіх вузлів лічильника. Мікроконтролер проводить підрахунок вхідних імпульсів, управління і обмін інформацією з іншими вузлами лічильника. 1000 імпульсів рівно 1кВт/год. Супервізор формує сигнал скидання при включенні і відключенні живлення. Також він видає сигнал аварії живлення при зниженні вхідної напруги.
Дані про споживану електроенергію та інші параметри зберігаються в пам'яті. Ці дані можуть зберігатися більш ніж 20 років при відключеному живленні.
Дані від мікроконтролера потрапляють на дисплей, який видає сигнали (восьмизарядний індикатор який призначений для індикації режимів роботи, інформації про спожиту електроенергію і часових параметрів).
У лічильнику передбачений інтерфейс RS485 (контакти 20 і 21). Він служить для підключення до систем автоматизованого обліку спожитої електроенергії або для повірки. Для зовнішнього джерела напруга повинна знаходитися в межах 5-27В постійного струму, а максимальне навантаження 27мА.
На корпусі лічильника є LED індикатор, який світиться двома кольорами (зелений і червоний). При підключенні до мережі без навантаження індикатор світиться зеленим кольором. Якщо на лічильник йде навантаження, то індикатор почне блимати червоним кольором. Чим більше навантаження, тим інтенсивніше блимає індикатор.
Підключення лічильника повинно бути зроблено відповідно до схеми підключення. Кабель фази від щитка підключається до роз'єму введення фази (1), нуль відповідно до гнізда введення нуля (4). Від роз'ємів виходу фази (3) і нуля (4) кабель йде на навантаження (наприклад, в квартиру). Гнізда входу і виходу, щоб уникнути замикань закриваються захисною кришкою.

Схема подключения счетчика DDS238-1

Схема підключення лічильника DDS238-1
1 - введення фази;
4 - введення нуля;
3 - вихід фази на навантаження (в квартиру);
4 - вихід нуля на навантаження (в квартиру);
20 і 21 - інтерфейс RS485.
Ні в якому разі, не рекомендується підключати вхід фази і нуля на клеми виходу. Якщо Ви не впевнені в своїх силах, краще викликати фахівців, які мають досвід роботи в підключенні лічильників.

Характеристики:

номінальну напругу: 230 В змінного струму;
робоча напруга: 161-300 В змінного струму;
базовий струм: 5 А;
діапазон робочого струму: 0,02-45 А;
діапазон робочих частот: 50 Гц ± 10%;
внутрішнє споживання потужності: ~ 2 Вт;
габарити лічильника: 89,5 х 60 х 18,5 мм;
вага лічильника: 59 г;
вага комплекту поставки: 68 г;
матеріал корпусу: пластик.

Комплект поставки:

  • лічильник електроенергії;
  • мануал англійською мовою.
Тип індикатора Електронний (РКІ)
Вид Електронний
Кількість тарифів Однотарифні
Кількість фаз Однофазний
Додаткові характеристики номінальна напруга : 230 В змінного струму ;
робоча напруга : 161-300 В змінного струму ;
базовий струм : 5 А ;
діапазон робочого струму : 0,02-45 А ;
діапазон робочих частот : 50 Гц ± 10 % ;
внутрішнє споживання потужності : ~ 2 Вт
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Номінальний струм, А 5
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.