Тестер напівпровідникових елементів , транзисторів

465.00грн.
В наявності
Портативний , цифровий тестер електронних елементів моделі M328 LCR - T3 з рідкокристалічним дисплеєм , ZIF панеллю , зібраний на мікроконтролері AtMEGA 328P AU .

Цифровий тестер M328 LCR-T3 використовується для перевірки і визначення параметрів різних електронних елементів, таких як елементи живлення, резистори, конденсатори, котушки індуктивності, діоди, транзистори, симистори т.п. з подальшим виведенням цих параметрів на рідкокристалічний дисплей. Грубо кажучи, можна тестувати все, що має від 2 до 3 ніжок.
Для використання тестера M328 LCR-T3 потрібно спочатку підключити до нього живлення. З плати тестера виведений адаптер живлення під батарею 6F22 (Крона) з напругою 9 В. Підключати батарею потрібно дотримуючись полярності. Живлення не складно переробити вручну за допомогою пайки під інше джерело живлення (наприклад, блок живлення). Клеми живлення на платі легкодоступні. Батарея 6F22 (Крона) в комплект поставки не входить. Після підключення живлення тестер готовий до роботи.
Тестер M328 LCR-T3 включається натисненням кнопки-маніпулятора, яка в правому нижньому куті плати, після чого включається дисплей з приємним зеленим підсвічуванням і починається завантаження прошивки і вимір напруги живильної батареї. Якщо напруга буде нижче норми (3 - 4 В), то тестер покаже на дисплеї помилку і вимкнеться. Якщо напруга нижче 3 В той тестер зовсім  не включиться.
Виглядає цифровий тестер M328 LCR-T3 так:
Основные элементы тестера M328 LCR-T3
Тестер M328 LCR - T3 оснащений 14 - контактною ZIF панеллю з нульовим зусиллям . Для зручності використання кожен контакт підписаний цифрою 1 , 2 або 3 .
Таблиця розміщення контактів :
Таблица размещения контактов
Для безпосередньо тестування потрібно підняти ручку ZIF панелі, вставити електронний елемент в ZIF панель, опустити ручку ZIF панелі, натиснути на кнопку включення. Електронний елемент потрібно встановлювати в ZIF панель таким чином, щоб ніжки елемента стояли в контактах з різними цифрами. Наприклад, резистор можна встановлювати між ніжками 1-2, 2-3, 1-3; для транзистора тільки 1-2-3.
Тестер M328 LCR-T3 оснащений 3-контактним майданчиком для тестування SMD елементів. Для тестування потрібно покласти SMD елемент на майданчик і жорстко зафіксувати (крокодилом, прищіпкою, пайкою т.п.), потім натиснути кнопку включення тестера.
Тестер M328 LCR-T3 автоматично визначає, який тип електронного елемента в нього встановлений. Також тестер визначає деякі додаткові параметри електронного елемента, наприклад для транзистора - коефіцієнт посилення струму або для конденсатора - місткісний опір і падіння напруги.
Тест конденсатора виглядає так (також показує місткісний опір і падіння напруги):
Тест конденсатора
Тест елемента живлення виглядає так:
Тест элемента питания
Тест польового транзистора виглядає так:
Тест полевого транзистора
Тест біполярного транзистора виглядає так:
Тест биполярного транзистора
Тест тиристора виглядає так:
Тест тиристора
Тест симистора виглядає так:
Тест симистора
Тест діода виглядає так:
Тест диода
Також тестер M328 LCR - T3 може вимірювати індуктивність .
Якщо до тестера не підключений ніякий електронний елемент , невідомий тестеру електронний елемент або включений елемент несправний , то на дисплеї буде повідомлення :
Сообщение при не определении элемента

Тестер M328 LCR-T3 оснащений рідкокристалічним дисплеєм з роздільною здатністю 128 на 64 точок і діагоналлю 2,6 дюйма. Результати вимірювань зберігаються на дисплеї протягом 15 секунд, потім тестер вимикається. На платі тестера є три отвори для його закріплення на плоскій поверхні.
Тестер M328 LCR-T3 оснащений кнопкою маніпулятором (знизу ліворуч), з її допомогою можна управляти тестером. Крім функції включення, є ще кілька. Якщо натиснути і утримувати кнопку, то відкриється меню налаштування контрастності. Вибір контрастності здійснюється рухом маніпулятора вліво вправо від 0 до 9. Якщо включити тестер і потім утримувати маніпулятор в правому або лівому положенні, то підсвічування буде відключене, потім за 2 - 3 секунди пройде тест, потім з'явиться напис «Shudown» і тестер вимкнеться.

Характеристики:

модель: M328 LCR-T3;
мікроконтролер: AtMEGA 328P AU;
версія прошивки: 2,07;
живлення: батарея 6F22 "Крона" (в комплект поставки не входить);
робочий струм: 25мА;
дисплей: з роздільною здатністю 128 на 64 точок, діагоналлю 2,6 дюйма, зеленим підсвічуванням;
може тестувати: елементи живлення, резистори, конденсатори, котушки індуктивності, діоди, подвійні діоди, транзистори, симистори, тиристори;
вимір опору: до 50М з роздільною здатністю до 0,1;
вимір ємності: 30пФ - 100млФ роздільна здатність до 1пФ (починаючи з якоїсь ємності показує ESR і втрати напруги);
вимірювання індуктивності: 0,01 мГн - 20 Гн;
визначає параметри діодів: падіння напруги, ємність переходу, розпіновка;
визначає: розпіновку тиристорів;
визначає параметри транзисторів: тип (NPN, PNP, N-P channel MOSFET JFET), терморегулятори і відображає наявність захисного діода;
розміри: 78 х 65 х 15 мм;
вага: 44 г

Тип Детектори
Живлення 6F22, 9 В
Додаткові характеристики вимір опору : до 50М з дозволом до 0,1 ;
вимір ємності : 30пФ - 100млФ дозвіл до 1пФ ( починаючи з якоїсь ємності показує ESR і втрати напруги ) ;
вимірювання індуктивності : 0,01 мГн - 20 Гн
Розміри 78 х 65 х 15 мм
Вага 0.044 кг
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.