Детектор витоку хладагента WJL-6000, універсальний

795.00грн.
В наявності
Електронний детектор моделі WJL -6000 для виявлення витоку холодоагенту , що містить хлор або фтор .

Універсальний детектор моделі WJL -6000 застосовується для виявлення витоку холодоагенту в холодильних установках або системах кондиціонування .
Конструкція детектора витоку холодоагенту WJL -6000 :
Конструкция детектора утечки хладагента WJL-6000

Виявлення витоку холодоагенту відбувається за допомогою сенсорного наконечника (1), який знаходиться на кінці щупа (2). Щуп детектора має гнучку конструкцію і дозволяє проводити дослідження в важкодоступних місцях. Довжина щупа становить 20 см.
Для проведення пошуку витоку холодоагенту система кондиціонування або холодильна установка повинні бути заповнені такою кількістю холодоагенту, який забезпечує в непрацюючій системі рівень тиску не менше 340 кПа (в іншому випадку витік виявити не вдасться). Під час перевірки сенсорний наконечник повинен знаходитися на відстані не більше 5 мм від обстежуваної поверхні.
При необхідності перевіряється поверхню потрібно очистити від бруду і конденсату. Примітка: ні в якому разі не використовуйте засоби для чищення або рідини, тому що детектор може виявитися чутливим до їх інгредієнтів.
При виявленні витоку холодоагенту детектор почне видавати звуковий сигнал (пищати) і почне швидко блимати світлодіодний індикатор (3). Чим більше витік, тим інтенсивніше буде звукова і світлова індикації.
Для роботи детектору потрібно живлення 6 В постійного струму. Живлення здійснюється за допомогою чотирьох батарейок типорозміру ААА (в комплект поставки не входять). Батарейки встановлюються в бокс (4) в нижній частині корпусу.
Включення пристрою відбувається поворотом регулювального колеса (5) за годинниковою стрілкою до клацання. Після включення детектор видасть звуковий сигнал і почне блимати світлодіодний індикатор. Якщо індикатор блимає зеленим кольором, то заряду батареї достатньо для нормальної роботи пристрою. Якщо індикатор блимає жовтогарячим, то рівень заряду батареї знизився до мінімального рівня і потрібна заміна батарейок.
При включенні детектора відбувається скидання налаштувань і автоматичне підстроювання для ігнорування скупчився на кінці щупа рівня холодоагенту. Це дозволяє налаштуватися на краще виявлення витоку.
Також за допомогою регулювального колеса відбувається настройка чутливості детектора. На колесі є циферблат відповідає певному рівню чутливості (від 1 до 7). Будьте уважні, з підвищенням чутливості буде підвищуватися ймовірність помилкової тривоги, бо в навколишньому повітрі може перебувати певний рівень концентрації галоїдів і прилад зреагує на них.
Вимкнення приладу відбувається з поворотом колеса проти годинникової стрілки до клацання.
Детектор витоку холодоагенту моделі WJL-6000 реагує на всі галогеновані (містять хлор або фтор) холодоагенти, такі як:

  • CFC типу (наприклад, R12, R11, R500 і т.д.);
  • HCFC типу (наприклад R22, R123, R124 і т.д.);
  • HFC типу (наприклад R134a, R404a, R125 і т.д.);
  • суміші AZ-50, HP62, MP39 і т.д .;
  • оксид етилену в медичних стерилізаційних системах;
  • гексафторид сірки в вимикачах в мережах високої напруги;
  • більшість газів, що містять хлор, фтор і бром (галоїдні гази);
  • чистячі засоби, що використовуються при сухій хімчистці, такі як перхлоретилен;
  • галоїдні гази в системах пожежогасіння.

Для того, щоб знизити кількість помилкових спрацьовувань і продовжити термін служби детектора сенсорний наконечник потрібно зберігати захищеним від бруду, вологи, жиру. У разі необхідності очищення наконечника, занурте його на кілька секунд в слабкий спиртовий розчин. Після цього очистіть стисненим повітрям або рушником.
Примітка: ні в якому разі не використовуйте такі засоби як бензин, скипидар і т.д., так як від них залишаються сліди, на які реагує пристрій, що може привести до зниження чутливості сенсорного датчика.
У комплекті поставки також є чохол з ремінцем для зручного перенесення детектора.

Характеристики:

модель: WJL-6000;
робоча температура: 0-52 ° С;
максимальна чутливість: 6 г/рік;
живлення: 4 батарейки ААА 1.5 В (в комплект не входять);
довжина щупа: 20 см;
габарити детектора (д х ш х в): 149 х 35,2 х 43,4 мм;
вага детектора: 137 г;
вага комплекту поставки: 221 г;
колір корпусу: чорний.

Комплект поставки:

  • детектор витоку холодагента WJL-6000;
  • чохол;
  • інструкція англійською мовою.
Тип Детектори
Живлення 4 х ААА, 6 В
Додаткові характеристики робоча температура : 0-52 ° С ;
максимальна чутливість : 6 г / рік ;
довжина щупа : 20 см
Комплектація детектор витоку холодоагента WJL -6000 ;
чохол ;
інструкція англійською мовою
Розміри 149 х 35,2 х 43,4 мм
Вага 0.221 кг
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.