Гнучке переносне збільшувальне скло , лупа А4

80.00грн.
В наявності
Зручне гнучке збільшувальне скло формату А4 з кратністю збільшення до 3х .

Даний продукт буде корисним для читання книг або документації, написаної дрібним шрифтом, пайки, ремонту дрібної електроніки, для колекціонерів дрібних виробів, або для людей, які займаються рукоділлям (збирають модельки, вишивають та інше).
Збільшувальне скло виконане з оптичного гнучкого ударостійкого пластику. Дана властивість дозволяє максимально зручно використовувати лупу, не боячись її впустити, намочити або зігнути. Корпус пластиковий чорного кольору виконаний у формі рамки. У рамці є заготовки для отворів, в які можна протягнути шнурок і зручно переносити лупу.
З огляду на "невбиваємість" таких окулярів, гнучке збільшувальне скло можна завжди носити з собою в сумці. Тоді при читанні інструкції до ліків або написи про склад харчового продукту не доведеться погано думати про дбайливих виробників.
Видаляючи або наближаючи лупу до предмета користувач сам регулює ступінь збільшення і не залежить від правильності підібраних діоптрій у окулярів, особливо якщо зір змінюється.
Ця лупа стане відмінним подарунком для моделістів-конструкторів, філателістів та інших колекціонерів, а так же літнім людям зі слабким зором.

Характеристики:

розміри лупи: 195 х 305 мм;
розміри лінзи: 158 х 225 мм;
діагональ лінзи: 274 мм;
кратність збільшення: до 3x;
вага лупи: 50 г;
колір корпусу: чорний;
матеріал: пластик.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.