Збільшувальне скло A4 , 3x лупа , підсвічування

340.00грн.
В наявності
Зручне збільшувальне скло формату А4 з кратністю збільшення 3х і підсвічуванням .

Якщо Ви багато читаєте книги або документацію, написану дрібним шрифтом, займаєтеся збором мініатюрних модельок або будь-який інший рукодільною активністю, то це збільшувальне скло для Вас.
Збільшувальне скло виконане з оптичного ударостійкого пластику. Корпус пластиковий чорного кольору виконаний у формі рамки. Для зручності читання і розглядання дрібних елементів передбачені розкладні бічні ніжки, що дозволяють встановити лупу на стіл або іншу рівну поверхню. Ніжки утримують в складеному стані засувки. Для фіксації ніжок в розкладеному стані використовуються пружини, встановлені біля основи кріплення ніжок. Так само, лупу можна повісити на шию за допомогою закріпленого в рамці шнурка.
По внутрішньому периметру тильної частини лупи розташовані 4 яскравих світлодіоди, що збільшують огляд розглянутих об'єктів. Живлення світлодіодів походить від 2-х батарей типу ААА, розташованих у відсіку з кришечкою. Батареї в комплект поставки не входять і купуються окремо. Перемикач для включення підсвічування знаходиться між засувками для ніжок.
Ця лупа стане відмінним подарунком для моделістів-конструкторів, філателістів та інших колекціонерів, а так же літнім людям зі слабким зором.

Характеристики:

джерело живлення світлодіодів: 2 ААА батареї (в комплект поставки не входять);
габарити лупи (д х ш х в): 275 х 205 х 20 мм;
габарити упаковки (д х ш х в): 280 х 212 х 24 мм;
висота ніжок: 95 мм;
діагональ лінзи: 280 мм;
кратність збільшення: 3x;
вага лупи: 200 г;
вага з упаковкою: 300 г;
колір корпусу: чорний;
матеріал: пластик.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.