Збільшувальні окуляри 20х лупа , ювелірам , часовщикам

235.00грн.
В наявності
Дві 20 - ти кратних лупи з підсвічуванням , закріплені на оправі для окулярів .

Зручний застосунок  для роботи з дрібними деталями, коли без збільшувального скла виконувати роботу важко. При цьому руки працюючого залишаються вільними.
Може використовуватися при ремонті годинників, ювелірних виробів, при пайку мікросхем і при роботі з іншими дрібними елементами.
Дві 20-ти кратних лупи закріплені на оправі для окулярів. Кріплення дозволяє переміщати лупу уздовж оправи і міняти її кут нахилу, як це зручно для кращого огляду. Якщо є необхідність тільки в лівій або правій встановленої лупі і друга заважає, то можливо зняти другу лупу з кріплення.
На корпусі лупи закріплене яскрава світлодіодне підсвічування, яку можна включити в умовах недостатнього освітлення.
Підсвічування і лупа з'єднані за допомогою шарніра, який дозволяє направляти світло в потрібному напрямку. Живлення підсвічування здійснюється від 2-х батарейок типорозміру CR1620. Батарейки встановлено вперше і при необхідності легко замінюються.
Зовнішня лінза знімна і її можна відкрутити, коли не потрібно таке велике збільшення і зручніше працювати на більшій відстані від об'єкта перегляду. При встановленій зовнішній лінзі фокусна відстань становить приблизно 1-2 см.

Характеристики:

модель: 9892A-II;
лупа: 20X;
живлення підсвічування: 2 батарейки CR1620;
зовнішній діаметр окуляра: 38,5 мм;
розміри упаковки: 153 х 50 х 50 мм;
вага: 33 г;
вага з упаковкою: 71 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.