Набір екстракторів 4шт для вилучення уламків гвинтів

95.00грн.
В наявності
Набір з чотирьох гвинтових двосторонніх екстракторів для вилучення пошкоджених гвинтів .

Невеликий набір з чотирьох екстракторів різних розмірів, може бути корисний у разі пошкодження гвинтів або невеликих болтів, які мають неприємну властивість обламуватися або застрявати в найбільш важкодоступних місцях: металевих і пластикових корпусах, дерев'яних меблях і т.п. У домашньому господарстві часто бувають випадки коли капелюшки на гвинтах пошкоджуються або гвинти зовсім ламаються. При чому уламки можуть перебувати як врівень з поверхнею, так і досить глибоко, ускладнюючи виконання завдання по їх вилученню.
У всіх подібних випадках Вам на допомогу прийде універсальний набір екстракторів, розміри екстракторів підібрані так, що з їх допомогою можна викрутити практично будь-який стандартний гвинт.
Для початку необхідно встановити екстрактор в шурупокрут гвинтовою частиною в патрон і затиснути. Виставити режим "відкручування" на шурупокрут (проти годинникової стрілки). Акуратно висвердлити поглиблення в центрі витягненого уламка глибиною 5-8 мм, в залежності від його товщини. Далі екстрактор необхідно вийняти і затиснути вже стороною свердла в патрон. На невеликих оборотах вкручувати гвинт екстрактора в підготовлене поглиблення. Після повного вкручування різьблення гвинта в який отримують уламок, екстрактор почне крутитися разом з ним і викручувати застряг уламок.
Характеристики:

кількість екстракторів в наборі: 4;
типорозміри:
# 1 - 5 мм,
# 2 - 1/4 "(6 мм),
# 3 - 5/16 "(8 мм),
# 4 - 3/8 "(10 мм);
матеріал: сталь;
довжина екстракторів: 51 мм;
вага: 25 г.

Комплектація:

  • екстрактор # 1;
  • екстрактор # 2;
  • екстрактор # 3;
  • екстрактор # 4.
Вид різьби Зовнішня
Комплектація екстрактор # 1 - 5 мм ,
екстрактор # 2 - 1/4 " ( 6 мм ) ,
екстрактор # 3 - 5/16 " ( 8 мм ) ,
екстрактор # 4 - 3/8 " ( 10 мм ) ;
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.