ЦАП аудіо конвертер Toslink, коаксіал - аналог RCA

170.00грн.
В наявності
Цифро-аналоговий аудіо конвертер (перетворювач) цифрового аудіо сигналу з коаксіального або оптичного аудіо кабелю на RCA (композитний) аналоговий стерео сигнал.

ЦАП аудіо конвертер Toslink, коаксіал - аналог RCA використовується для перетворення цифрового сигналу з коаксіального або оптичного кабелю в RCA (композитний) аналоговий сигнал і підходить для підключення до нього зовнішнього пристрою, наприклад, аналогового аудіо підсилювача.
Для використання конвертера потрібно підключити до нього оптичний аудіо кабель або коаксіальний аудіо кабель від джерела цифрового аудіо сигналу у відповідні отвори, позначені Toslink і Coaxial. Потім від кінцевого пристрою (аудіо система,
підсилювач тощо), до гнізд R / L підключити кабель типу RCA. До зібраного конвертера потрібно підключити в гніздо DC/5V живлення від блоку, який йде в комплекті. Якщо напруга живлення подається, повинні загорітися червоні світлодіоди на блоці живлення і на конвертері. Після цього можна починати роботу.
Блок живлення перетворює вхідну напругу змінного струму 100 - 240 В 50/60 Гц в напругу 5 В постійного струму з силою струму 1000 ма.

Характеристики:

конвертує коаксіальний (Coaxial) або оптичний (Toslink) цифровий аудіо сигнал в аналоговий стереофонічний аудіо сигнал;
підтримує частоту дискретизації: 32, 44.1, 48 і 96 кГц;
робоча температура: 0 - 70 ° С;
зовнішній блок живлення з вихідною напругою: 5В постійного струму;
розмір конвертера: 51 x 41 x 26 мм;
вага конвертера: 78г;
колір чорний.

Комплект поставки:

  • ЦАП аудіо конвертер Toslink, коаксіал - аналог RCA;
  • блок живлення;
  • інструкція англійською мовою.

 

Країна-виробник товару Китай
Вид Перехідники
Тип Toslink - RCA
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
14.10.2014
Поменял штекер питания на USB штекер. Подключил к USB гнезду телевизора, теперь вкл./ выкл. вместе с телевизором, очень удобно. Работает отлично. Сигнал подаётся на сабвуфер SB-80. Всё ок!

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.