Кабель DVI-D (24+1) - HDMI 1.8м позолочений

125.00грн.
Немає в наявності
Кабель DVI-D (24+1) - HDMI для передачі якісного відео на відстань до 1.8 м.

Кабель DVI - HDMI призначений для передачі цифрових відеосигналів. Даний кабель ідеально підходить для людей, які люблять дивитися широкоформатні фільми або ж грати в комп'ютерні ігри на великому екрані. Підключення його можливо до DVD плеєрів, супутниковим ресиверів, LCD телевізорів, проекторів, HD телевізорів, PS3, XBOX 360 та інше.
Може використовуватися як перехідник інтерфейсів. Наприклад, DVD-плеєр працює через HDMI, а монітор через DVI і навпаки. Даний кабель підтримує основні формати відео (включаючи дозвіл зображення 1080). Зверніть увагу, даний кабель не буде передавати аудіосигнал - інтерфейс DVI не підтримує передачу звуку.
Кабель має роз'єм DVI-D (dual link). Буква D позначає, що він підтримує тільки цифровий сигнал (digital), dual link - що він двоканальний. Використання одночасно двох каналів дозволяє реалізувати можливість відтворення відео з роздільною здатністю аж до 2560х1600 на частоті 60Гц.
Даний кабель HDMI-DVI задовольняє стандартам інтерфейсів HDMI і DVI. Він має прекрасну провідність на високих частотах і високу пропускну здатність. Провідна частина кабелю не містить кисневої міді, тому немає ніяких спотворень переданого сигналу.
Роз'єми HDMI і DVI позолочені, штекери мають знімні захисні кришечки.

Характеристики:

довжина кабелю: 1.8 м;
зовнішній діаметр кабелю: 6 мм;
роз'єми кабелю: 19-ти контактний HDMI Type A тип 'тато', DVI-D (Dual-Link) тип 'тато';
версія HDMI: 1.3b;
підтримка дозволу: 1920 х 1080 (1080p);
покриття контактів: позолочені;
провідник: мідь високого очищення;
вага: 250 г.

Країна-виробник товару Китай
Довжина 1,8 м
Вид Кабелі
Тип HDMI - DVI
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
28.08.2018
Кабель подошел, подключил устройство с HDMI выходом к монитору с DVI-D.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.