USB SC09 кабель програмування ПЛК Melsec FX

Снято с продажи
USB кабель програмування логічних контролерів Mitsubishi Melsec серій FX по інтерфейсу RS422, аналог кабелю SC09, моделі USB - SC09, зібраний на чіпах Sipex SP232EEN і CH340T.

USB SC09 кабель програмування ПЛК Melsec FX використовується для підключення до USB порту комп'ютера і програмування по інтерфейсу RS422 логічних контролерів Mitsubishi Melsec серій FX. Кабель USB - SC09 є повним аналогом оригінального кабелю SC09.
Для використання кабелю USB - SC09 потрібно підключити його до USB порту комп'ютера. Після цього Ваша операційна система почне автоматичний пошук і установку драйверів. Після автоматичної установки драйверів кабель визначається як USB-Serial CH340. Але, для нормальної роботи цього не достатньо. Потім з CD диска, який йде в комплекті, потрібно встановити додаткові драйвера і програмне забезпечення для роботи з програмованими контролерами Mitsubishi Melsec серій FX. Інформацію стосовно користування програмним забезпеченням йдуть на CD диску  китайською та англійською мовами з ілюстраціями.
Список підтримуваних операційних систем: Windows 8, Windows Server 2008 R2, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows XP, Windows 2000, Windows 98. Працює як з 32-бітними, так і 64-бітними операційними системами .
На лицьовій стороні адаптера є два світлодіода: TX і RX.
Після підключення кабелю до комп'ютера буде горіти світлодіод RX - вихідні дані.
Далі необхідно синхронізувати кабель з контролером Mitsubishi Melsec серій FX, якщо підключення пройшло вдало - почне блимати світлодіод TX, можна включати програмне забезпечення і починати роботу. Підключення до контролерів здійснюється за допомогою роз'єму DIN 8 pin «тато». Довжина кабелю 2.5 метра, що дозволяє тримати комп'ютер далеко від потенційно небезпечної зони, а також для підключення до контролерів, встановленим в важкодоступних місцях. Кабель і адаптер мають яскравий жовтий колір, що дозволить легко знайти кабель серед промислового обладнання.

Характеристики:

виробник: Китай;
модель: USB - SC09;
аналог кабелю: SC09;
адаптер зібраний на чіпах: Sipex SP232EEN і CH340T:
сумісність з контролерами: Mitsubishi Melsec серій FX;
підключення до комп'ютера: інтерфейс USB специфікацій 1.1 і 2.0;
підключення до контролерів: DIN 8 pin «тато»;
довжина кабелю 2,5 м;
кварцовий генератор з частотою: 12 МГц;
розміри упаковки: 145 x 185 x 44 мм;
вага комплекту: 166 г;
колір жовтий.

Комплект поставки:

  • USB SC09 кабель програмування ПЛК Melsec FX;
  • CD диск з драйверами і програмним забезпеченням.
Країна-виробник товару Китай
Довжина 2,5 м
Вид Кабелі
Тип USB
Колір Жовтий
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.