40x Dupont Дюпон кабель мама-мама 20см для Arduino

35.00грн.
Немає в наявності
Чотири шлейфи з 10 з'єднаних між собою провідників з різними кольорами ізоляції і конекторами типу « мама » під штирові контакти з відстанню між контактами 2,54 мм для Arduino .

40x Dupont Дюпон кабель мама-мама 20см для Arduino використовується в проектах на мікроконтролерах для з'єднання між собою в електричний ланцюг різних модулів і складових проекту.
Для використання кабелю потрібно визначитися, скільки потрібно провідників для з'єднання двох або більше модулів проекту. Потім, по обидва боки кабелю відібрати потрібну кількість провідників. Потрібно бути уважним з кольором ізоляції провідників - колір ізоляції відібраних провідників повинен збігатися з обох сторін.
Коли провідники відібрані, потрібно з'єднати їх відповідно до кольорів ізоляції з штирьовими роз'ємами пристроїв, які потрібно підключити.
Кабель має максимальну свободу розміщення шляхом: гнучкості провідників, вільну сторону кінця будь-якого провідника можна збільшити, відклеївши його на потрібну довжину (аж до повного від'єднання), конектори типу «мама" не з'єднані між собою в один конектор.
З обох сторін кабелю є по 10 конекторів типу «мама» під штирові контакти з відстанню між контактами 2,54 мм.

Характеристики:

кабель виготовлений за технологією компанії: Dupont;
кожен провідник має: унікальний колір ізоляції;
кількість шлейфів: 4 шт .;
кількість провідників в одному шлейфі: 10 шт .;
конектори: 20 конекторів типу «мама» під штирові контакти з відстанню між контактами 2,54 мм;
можливість роз'єднати провідники: так;
сумісність з Arduino: так;
розміри одного шлейфу (Д х Ш): 250 х 15 мм;
вага: 32 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.