Ніж для спіральної нарізки овочів картоплі спіраллю видалення серцевини

Снято с продажи
Ніж для нарізки твердих овочів в формі спіральки.

Ніж для карвінгу дозволяє витягти з овоча довгастої форми спіральки. Може використовуватися для обробки огірків, картоплі, моркви, буряка та інших твердих овочів.
На жаль, ніж не підійде для нарізки фруктів, так як у тих в середині кісточка. Його можна використовувати з фруктами, але лише для вилучення серцевини.
Ось що робить ніж для спіральної нарізки:Вот что делает нож для спиральной нарезки
Порядок роботи по нарізці спіральки з овочів:
1. Направте вістрі гвинта в центр овоча:
Направьте острие винта в центр овоща
2. Повертайте ніж і проникайте ріжучими кільцями в овоч на всю довжину, після чого зніміть червону ручку :
Вращайте нож и проникайте режущими кольцами в овощ на всю длину, после чего снимите красную ручку
3. Вийміть ніж, простягнувши його далі по ходу :
Выньте нож, протянув его дальше по ходу
4. Акуратно розріжте овоч уздовж і витягніть спіральку :Аккуратно разрежьте овощ вдоль и извлеките спиральку
5. Отримайте цікаву нарізку овоча у вигляді спіральки:
Получите интересную нарезку овоща в виде спиральки
Поєднання овочів різного кольору додасть ще більший інтерес. Спіральки з овочів різного кольору можна вставляти одну в іншу і тоді виходить двоколірна спіраль.
Двоколірні спіральки з двох овочів :
Двухцветные спиральки из двух овощей

Через простоту конструкції ніж дуже легко помити, немає ніяких "закутків" для залишків продуктів.

Характеристики:

призначення : карвінг ;
вид нарізки : спіраль ;
довжина (висота) 166 мм ;
діаметр штиря ножа : 3.4 мм ;
ширина ручки : 73 мм ;
кількість нарізаних кілець : 2 ;
внутрішній діаметр нарізає кільця : 11 мм ;
вага : 19 г ;
матеріал : ніж - нержавіюча сталь, ручка - пластик ;
колір ручки : червоний.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.