Термопаста GD007 3г, з сріблом 6.8 Вт/м-K

65.00грн.
Немає в наявності
Сіра теплопровідна паста фірми GD марки GD007 з додаванням наночастинок срібла в пластиковому шприці 3 г.

Однією з основних проблем при роботі процесора, відеочіпів і інших тепловиділяючих компонентів є недопущення їх перегріву.
Дуже важливим моментом у відведенні тепла вважається вибір хорошого радіатора. Не менш важливим є вибір марки теплопровідної пасти (термопасти), використовуваної для перенесення тепла з корпусу компонента на радіатор.
Марок термопаст досить багато. Представлена ​​термопаста GD007 є топовою маркою у фірми GD і застосовується для особливо сильно нагріваються відеочіпів і процесорів. До складу термопасти додані наночастинки срібла. За своїм теплопровідність характеристикам вона не поступається кращим маркам визнаних виробників, зокрема фірми Arctic Cooling.
Термопаста має рідку консистенцію і легко розподіляється по поверхні компонента, що прилягає до радіатора. Добре змивається. Розподіляти пасту бажано за допомогою пластикової лопатки, щоб не пошкодити поверхню охолоджуваного компонента.
Термопаста знаходиться в пластиковому шприці. Щоб паста не засохла, на носик шприца одягається гумовий ковпачок червоного кольору.

Характеристики:

марка: GD007;
коефіцієнт теплопровідності:> 6.8 Вт/(м·K);
діапазон робочих температур: від -50 до +120 градусів;
вага термопасти: 3 г;
вага зі шприцом: 6 г;
сірий колір;
консистенція: рідка;
упаковка: пластиковий шприц.

Призначення Термопасти і засоби для їх зняття
Додатково коефіцієнт теплопровідності : > 6.8 Вт/(м·K) ;
діапазон робочих температур : від -50 до +120 градусів ;
вага термопасти : 3 г ;
вага зі шприцом : 6 г ;
сірий: колір
Країна-виробник Китай
Вид Термоінтерфейси
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.