Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв, Arduino Mega

Снято с продажи
Плата розширення TFT LCD Mega Shield V2.2 для підключення до контролера типорозміру Arduino Mega рідкокристалічних дисплеїв з тачскріном серії TFT01 .

Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв, Arduino Mega призначений для посередництва в підключенні до контролера типорозміру Arduino Mega рідкокристалічних дисплеїв з тачскріном серії TFT01.
Дисплеї серії TFT01 працюють від напруги живлення 3,3 В, що унеможливлює їх пряме підключення до контролерів типу Arduino Mega. Плата розширення дозволяє зберегти повний функціонал модулів з сенсорним екраном серії TFT01, а саме: робота з SD картою, робота з сенсором і одночасна робота з SD картою і сенсором.
Для використання Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв потрібно на його основі зібрати макет: підключити плату розширення відповідно до роз'ємів до контролера типорозміру Arduino Mega, підключити до плати розширення модуль з сенсорним екраном серії TFT01, записати в контролер потрібні програми і бібліотеки, подати на макет живлення і починати роботу. Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв, Arduino Mega підтримує передачу даних по каналах 8 або 16 біт.
В залежності, який спосіб обраний, для передачі даних використовуються інші контакти (для 8 біт DB8 - DB15, для 16 біт DB0 - DB15), що повністю збігається з аналогійною функцією модулів серії TFT01. Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв, Arduino Mega може працювати з дисплеями діагоналлю 2,4/3,2/4,3/5/7 дюймів.
Управління LCD Shield для TFT01 дисплеїв здійснюється від Arduino контролера типорозміру Arduino Mega через відповідні висновки. Для коректної роботи дисплея потрібно записати в контролер потрібні бібліотеки і спеціальні програми (бібліотека UTFT обов'язкова). Управління безпосередньо зображенням здійснюється за допомогою тачскрін.
Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв, Arduino Mega має декілька інтерфейсів для підключення живлення, мікроконтролера і модуля дисплея з тачскріном.
Схема плати розширення Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв, Arduino Mega:
Схема платы расширения Touch LCD Shield для TFT01 дисплеев, Arduino Mega
Позначення контактів:
Обозначение контактов

Живлення Touch LCD Shield для TFT01 дисплеїв, Arduino Mega здійснюється або від Arduino контролера типорозміру Mega, або від зовнішнього джерела живлення (блоку живлення батареї).
Напруга живлення модуля 3,3 - 5,5 В, якщо вам потрібно підключити модуль з напругою вище 3,3 В потрібно додати резистори опором 30кОм і 20кОм для зменшення напруги.

Характеристики:

модель: TFT LCD Mega Shield V2.2;
сумісний з контролерами типорозміру Arduino Mega;
сумісний з рідкокристалічними дисплеями з тачскріном серії TFT01;
одночасна робота з SD картою і сенсором;
підтримує передачу даних по каналах 8 або 16 біт;
може працювати з дисплеями діагоналлю 2,4/3,2/4,3/5/7 дюймів;
напруга живлення модуля 3,3 - 5,5 В, якщо вам потрібно підключити модуль з напругою вище 3,3 В потрібно додати резистори опором 30 кОм і 20 кОм для зменшення напруги;
колір білий;
розміри (Д х Ш х В): 137 х 100 х 65 мм;
вага: 23 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.