Універсальний плечовий ремінь для камери і штатива

Снято с продажи
Ремінь на плече для перенесення фотоапарата і штатива.

Будь-фотограф, який робить знімки зі штатива поза приміщенням, замислюється, яким чином переносити штатив і фотоапарат. Даний ремінь вирішує цю проблему на всі 100%.
При перенесенні на цьому ремені через плече штатив буде знаходитися за спиною, а фотоапарат буде прикріплений до штативного майданчику, який вільно рухається по ременю. Тобто при необхідності фотоапарат можна швидко перемістити для створення кадру.
Ремінь складається з наплічної частини, ременя з фіксаторами і карабінами, двома ремінцями для фіксації штатива.
Наплічна частина досить широка для того, щоб прикріплений до ременя фотоапарат і штатив не тиснули на плече.
На зовнішній поверхні наплічної частини є одна кишеня на всю довжину, що закривається на блискавку, і дві прямокутних кишені, що закриваються клапанами з липучими застібками, для додаткових батарей, портативного зарядного пристрою і т.і.
З одного боку наплічної частини пришитий один з країв ременя з кільцем для фіксації карабіна. З іншого боку пришитий пластиковий зажим для фіксації вільного кінця ременя.
На ремені є фіксаційні затискачі, що обмежують рух кільця з карабіном, на який кріпиться штативний майданчик з різьбою 1/4 дюйма для приєднання до фотоапарату.
Фотоапарат буде знаходиться в найнижчій точці ременя при перенесенні на плечі. Фіксаційні затискачі дозволяють налаштувати зону руху кільця з карабіном так, щоб він не міг стикатися з прикріпленим на спинної частини ременя штативом і дозволяв легко фотографувати з руки.
Штатив кріпиться до ременя 2-ма короткими ремінцями з зажимами. Один з них (з карабіном) кріпиться до кільця біля основи плечової частини ременя. Інший (з кнопковим фіксатором) кріпиться до рухомого затискача, який вільно переміщається по ременю до одного з фіксаційних затискачів.
У транспортному положенні ремінь укладається в сітчастий мішечок, одна сторона якого виконана із щільної тканини з нанесеним логотипом - Lifoto. Мішечок закривається за допомогою шнурка із затискачем. На внутрішній частині пришито кільце з карабіном, що дозволяє фіксувати мішечок з ременем до рюкзака, сумки або поясного ременя.

Характеристики:

виробник: Lifoto (Тайвань);
матеріал: поліпропілен;
розміри в мішечку (д х ш х в): 230 х 130 х 60 мм;
розміри плечової частини (д х ш х в): 390 х 95 х 20 мм;
довжина ременя: 160 см;
довжина ремінця з карабіном: 30 см;
довжина ремінця з фіксатором: 50 см;
різьба кріплення до фотоапарата: 1/4 "(дюйма);
вага ременя: 263 г;
колір ременя: чорний.

Категорія Ремені
Призначення Фотоапарати;
Штативи
Розміри Розміри в мішечку (д х ш х в): 230 х 130 х 60 мм;
Розміри плечової частини (д х ш х в): 390 х 95 х 20 мм;
Довжина ременя: 160 см;
Довжина ремінця з карабіном: 30 см;
Довжина ремінця з фіксатором: 50 см
Вага 0.263
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.