USB навантажувальний резистор, навантаження, тестер, 20Вт

Снято с продажи
Компактний пристрій для перевірки адаптерів живлення, акумуляторів і павербанків.

Навантажувальний пристрій на базі транзистора для перевірки мережевих USB або простих зарядок і інших пристроїв. Також може використовуватися для розрядки акумуляторів і павербанків. Для повноцінного використання навантаження необхідно встановлювати його спільно з USB-тестером.
Принцип роботи такий: необхідно встановити зарядний пристрій в розетку, підключити до нього USB-тестер, а до тестера приєднати електронну навантаження. Тепер електронна навантаження емулює яка заряджається пристрій, а тестер покаже - чи видає зарядка необхідний ампераж. Ідеальне пристрій для визначення поганих зарядок і невідповідностей заявленим характеристикам. На платі встановлено два потенціометри для грубої і точної регулювання струму. Для підвищення вихідного струму від джерела, в другій USB порт, можна включити ще одну аналогічну навантаження. Поруч з USB портом встановлені дві клеми з гвинтовими зажимами, до яких можна підключити джерела живлення без USB інтерфейсу.
Для охолодження на платі встановлений 35 мм кулер, який кріпиться до радіатора (що складається з металізованого з обох сторін текстоліту, з отворами для повноцінного обдування транзистора), нижня частина плати під транзистором також металізована. При використанні пристрою протягом тривалого часу на повній потужності, рекомендується встановити додатковий радіатор на нижню сторону плати.

Характеристики:

подається навантаження: до 4 А;
потужність: 20 Вт;
індикація роботи: 1 LED;
розмір: 100 х 40 х 29 мм;
вага: 62 г

Додаткові характеристики подане навантаження : до 4 А ;
потужність : 20 Вт ;
індикація роботи : 1 LED
Розміри 100 х 40 х 29 мм
Вага 62 г
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.